09-21 (09-20) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Teknikmagasinet søker julehjelp

Vi søker flere toppselgere til høsten og julehandelen til våre butikker i Trondheim! Stillingen er ekstra ved behov som kan innebære mange arbeidstimer i desember og muligheter for å jobbe før desember. For riktig person finnes det også en god mulighet for å fortsette som ekstrahjelp etter jul. Arbeidstidene er både på dag, kveld og helg ved behov. Stillingen er tilknyttet alle butikkene våre i Trondheim og kommer til å kunne jobbe i flere ulike butikker. 

Som selger på Teknikmagasinet møter du massevis av kunder hver dag som skal behandles med best mulig service, teknisk kunnskap og et stort smil. Butikkene våre er fulle av spennende produkter og all salg skjer over disk. Jobben som selger innebærer å selge produktene våre med utgangspunkt i hver enkelt kundes spesifikke behov, å bidra til at butikken holdes i god stand samt andre vanlige butikkgjøremål.

For å lykkes som selger på Teknikmagasinet tror vi at:

Tidligere salgserfaring er svært meritterende. Du må ha fylt 18 år da deler av produktsortimentet vårt krever dette. Det legges stor vekt på personlig egenhet.

Dersom du føler at det er akkurat deg vi beskriver så ikke nøl med å sende inn en søknad! Vi vil ha søknaden din senest 02-11-2018. Intervjuer pågår løpende under søknadstiden, så ikke vent for lenge!

Spørsmål om stillingen rettes til  jobb@teknikmagasinet.com . Vi tar dog ikke imot søknader på e-post. SØK HER

Publisert: 11.10.2018 13:56