09-21 (09-20) SE AVVIKENDE TIDER

Alt du trenger for å forsere dørstokkmila

Publisert: 08.01.2018

Kom treningslyst og treng deg på - med disse dingsene skal du ingen motstand finne!


Nytt år, ny start. For mange er det synonymt med en tur til treningssenteret, hvor julens etegilde skal trimmes bort og jakten på sommerkroppen begynne. Ofte er det å komme i gang den tyngste økten - den fryktede dørstokkmila. Heldigvis går det an å kjøpe seg litt treningslyst hvis den ikke er medfødt.

Pulsklokke

Enten du velger et enkelt aktivitetsarmbånd eller en fancy smartklokke med alt av finesser, vil det å kunne følge med på egen aktivitet og forbedring gjøre treningen ekstra artig. Din argeste konkurrent er deg selv, og med pulsklokke har du orkesterplass i jakten på nye, personlige rekorder.

Headset

Hodetelefoner, ørepropper, headset - kjært barn har mange navn. Med litt motiverende musikk på øret går treningen som en lek! Velg en variant som sitter godt på hodet også når du er i aktivitet, og sett opp en spilleliste som gir deg energi.

Løpesko

Selv om de fortsatt ser pene ut, mister løpesko mye av dempingen etter en stund. Om du løper mye, bør de derfor skiftes ut med jevne mellomrom. Kanskje er du heldig og sikrer deg et par på januarsalget som kan gi deg ny spenst i steget?