09-21 (09-20) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Smarte ting til strandbagen

Få ting slår en hel dag på stranden i deilig sommervær, og for at du ikke skal måtte reise hjem tidligere enn du ønsker, er det å pakke strandbagen skikkelig alfa og omega. For å begynne med selve bagen: Den bør være romslig, ha lav egenvekt og tåle både sand og vann. Og den bør inneholde disse tingene: 

 

Hudpleieprodukter 

Det viktigste du tar med deg er solkrem med høy faktor, men andre nyttige ting er beskyttende UV-spray til håret og renseservietter til ansikt og hender.  

 

Mini-førstehjelpsskrin 

Det trenger ikke være et helt skrin, men et par velvalgte produkter som plaster, Pyrisept og saltvannsdråper kan komme godt med, enten du tråkker på en skarp stein eller må skylle sand ut av øynene. 

 

Underholdning 

Noen foretrekker å spille strandtennis, andre vil kose seg med mobilspill eller en god bok. Om mobilen blir mye brukt, kan en nødlader være nyttig. Flere populære brettspill som backgammon og Trivial Pursuit finnes i egne reiseversjoner som tar lite plass i strandbagen. 

 

Solhatt 

Solbriller husker de fleste å ta med, men dersom du skal ta deg en lur i sommersolen eller beskytte ansiktet litt ekstra, er en cap eller hatt uvurderlig.  

 

Mat og forfriskninger 

Pakk det du vet av trenger av niste for å holde ut hele dagen, og husk å få i deg nok vann! 

 

Noe å gjemme verdisaker i 

Hvor skal du gjøre av mobil og kredittkort mens du tar deg en forfriskende dukkert? Ekspertene anbefaler alt fra tomme solkremtuber til sammenrullete bleier (ubrukte, så klart!)  

Publisert: 19.06.2018 09:02